Ací pots registrarte com usuari. Rebràs un e-mail de confirmació quan el teu compte d'usuari estiga creat. Pot trigar fins a un parell de dies.

Per a poder registrarte has de tindre 18 anys o més. En cas de que sigues menor d'edat és obligatori que el registre el faça un dels teus pares o el tutor legal.

Registrar-te a una:
Sóc el pare/mare/tutor del menor d'edat amb les dades ací indicades i autoritze la seva inscripció a la plataforma. (Obligatori en cas de ser menor d'edat.)
Per favor, introdueix la contrasenya una altra volta
La inscripció a activitats pot requerir un pagament. Assegurat de tancar tot el procés. És possible que et contactem telefònicament o via mail.
  1. Accepte que les meves dades siguen incorporades en un fitxer titularitat de la FEDERACIÓ VALENCIANA DE CASES DE JOVENTUT als efectes de mantenir contacte amb mi. En compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pots exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició enviant un escrit a l'efecte acompanyat de còpia de document oficial que t'identifique, a la següent adreça: Camí les Simetes, 14 de Manises 46940 (València).
  2. Accepte la cesió de dades a terceres entitats de la xarxa d'entitats MLPV amb fins de rebre informació relacionada amb les seves activitats.
Avís legal